Skrubba rotfrukterna och skär i skivor eller bitar. Vänd i
lite olja. Stek i 250 gr i ugnen tills gyllenbruna.
Till majonäsen: ett treminutersägg, 2 tsk äpplecidervinäger, 1 msk fransk senap, salt, peppar, ngr droppar rökarom, 1 tsk ljus miso. Blanda samman, vispa långsamt ned 3-4 dl olja till fast majonäs.
Lägg upp de rostade jordärtskockorna på ett fat. Toppa med små klickar av majonäsen. Strö över krasse.
Till majonäsen: ett treminutersägg, 2 tsk äpplecidervinäger, 1 msk fransk senap, salt, peppar, ngr droppar rökarom, 1 tsk ljus miso. Blanda samman, vispa långsamt ned 3-4 dl olja till fast majonäs.
Lägg upp de rostade jordärtskockorna på ett fat. Toppa med små klickar av majonäsen. Strö över krasse.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar